24-uurs zorg Overveen

Een groeiende behoefte aan zorg hoeft niet automatisch te betekenen dat u naar een zorginstelling moet verhuizen. De 24-uurs zorg in Overveen van Zuster Jansen speelt hier een grote rol in. Wij bieden namelijk alle verzorging en verpleging die u nodig hebt, gewoon bij u thuis. Daarnaast houden we u gezelschap en ontbreekt het u niet aan persoonlijke aandacht. Ook de dagelijkse activiteiten, zoals koken, wandelen en boodschappen doen, proberen we zo veel mogelijk met u te blijven doen. Kortom: u bent altijd in goede handen met onze professionele zorg.

De voordelen van onze zorg

24-uurs zorg in Overveen is onder andere bedoeld om eventuele mantelzorgers te ontzorgen. Uw familieleden en partner kunnen gewoon op visite komen en hoeven geen zorgtaken op zich te nemen. Wij houden een oogje in het zeil en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Ook in de nacht is er iemand bij u om u te ondersteunen of over u te waken.

Een groot voordeel van onze zorg is dat wij altijd werken met kleine, vaste zorgteams. Dit betekent onder andere dat u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. U bouwt dus echt een band op met onze zorgverleners en dat zorgt voor een veilig, vertrouwd gevoel. Ook dat vindt Zuster Jansen erg belangrijk.

Vraag ons om hulp en advies

Bij Zuster Jansen krijgt u niet te maken met wachtlijsten. Wij kunnen op zeer korte termijn al voor u komen zorgen, zelfs met spoed als dat nodig is. Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator. Ook als u een andere vorm van zorg nodig heeft, bijvoorbeeld nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer, kunt u met ons bellen of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder, wat uw zorgvraag ook is.

Lees meer bij Zuster Jansen
 
Artikelen
UITSTEKEND VERZORGD
Wilt U zorg van de beste kwaliteit, zorg die bij u past en zorg welke aansluit bij datgene wat u nodig heeft. Zuster Jansen kan u daarbij helpen.